Τρόμος για ηλικιωμένο στην Ξάνθη – Ληστής εισέβαλε στο σπίτι του και τον κρατούσε όμηρο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στο σπίτι του στη Ξάνθη. Ο ηλικιωμένος είχε πέσει θύμα του ίδιου ληστή άλλε δύο φορές μέσα σε λίγους μήνες.

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο δράστης διέρρηξε το σπίτι του ηλικιωμένου και εισέβαλε σε αυτό. Με τη χρήση βίας και απειλών απαίτησε χρήματα από τον ηλικιωμένο. Άμεσα αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν προσέτρεξαν στην οικία του ηλικιωμένου, όπου και συνέλαβαν τον δράστη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί ο δράστης αρνήθηκε να παραδοθεί και παρέμεινε στο σπίτι, κρατώντας όμηρο τον ηλικιωμένο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης διέπραξε άλλες δύο ληστείες σε βάρος του ίδιου ηλικιωμένου. Συγκεκριμένα, την 1 Μαρτίου και στις 30 Απριλίου μετέβη στην οικία του ηλικιωμένου, όπου με τη χρήση βίας και την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού αφαίρεσε χρήματα και διάφορα έγγραφα.

Ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες πράξεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Πηγή πληροφοριών: xanthi2.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ