Τρόμος έξω από την ΕΡΤ: Άραβας που κρατούσε μαχαίρι έφθασε στην είσοδο του κτιρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου έξω από την ΕΡΤ στη λεωφόρο Μεσογείων, όταν άνδρας Αραβικής καταγωγής έφτασε έως την είσοδο, κραδαίνοντας ένα μεγάλο μαχαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτηση του ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας το περιστατικό συνέβη στις 17:15. Δυο άντρες της ομάδας Ζ λαμβάνουν σήμα από το κέντρο, να μεταβούν επί της λεωφόρου Μεσογείων και Κατεχάκη στην είσοδο της ΕΡΤ, για άτομο που φέρει όπλο (μαχαίρι).

Οι δυο Ζητάδες σε ένα λεπτό ήταν στο σημείο και πράγματι αντίκρισαν έναν άνδρα αραβικής καταγωγής να κραδαίνει ένα μαχαίρι μεγάλου μεγέθους και να μιλάει αραβικά φωνάζοντας. Ο φύλακας, ο οποίος είχε καλέσει το «100» ήταν τρομοκρατημένος.

Οι άνδρες της Ομάδας Ζ τον αφόπλισαν, τον συνέλαβαν και τον προσήγαγαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google