Σοβαρό τροχαίο στο Ολυμπιακό χωριό – Ανετράπη αυτοκίνητο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό. Η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα ήταν τόσο σφοδρή ώστε το ένα από τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα ανετράπη, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας του τροχαίου είναι και το γεγονός πως έχει διαλυθεί το μπροστινό μέρος του δεύτερου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο τροχαίο.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.