Τροχαίο στον Κηφισό: Οδηγοί ακολουθούν… ασθενοφόρο στη ΛΕΑ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Εγκλωβισμένοι στον Κηφισό παραμένουν οι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου, λόγω του τροχαίου που συνέβη το μεσημέρι, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας έχουν κλείσει και ανοικτή παραμένει μόνο η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Μεταξύ των εγκλωβισμένων οχημάτων είναι κι ένα ασθενοφόρο, το οποίο προσπαθεί να κινηθεί μέσω της ΛΕΑ. Ωστόσο, ορισμένοι οδηγοί προσπαθούν να επωφεληθούν της κατάστασης, αλλάζουν λωρίδα κι ακολουθούν το ασθενοφόρο, όπως φαίνεται και στην εικόνα που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.