Τροχαίο στον Ασπρόπυργο – Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ τριών αυτοκινήτων έγινε πριν από λίγο στον Ασπρόπυργο. Αυτή την ώρα, η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο, στο ύψος των διυλιστηρίων, είναι αυξημένη και το τροχαίο έχει κάνει την κατάσταση για τους οδηγούς χειρότερη.

Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε στο ρεύμα προς Κόρινθο, αλλά επειδή το ένα από τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρατηρείται έντονο πρόβλημα στην κίνηση στο και ρεύμα προς Αθήνα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr το ένα εκ των τριών αυτοκινήτων έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.

Τροχαίο Ασπρόπυργος
Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ