Τροχαίο στον Αλμυρό: Σεφ και γιος καθηγητή ο 52χρονος που απανθρακώθηκε

Γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό, Χρήστου Τρικαλινού που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο, είναι ο 52χρονος που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στον Πλάτανο Αλμυρού.

Ο άτυχος Γιώργος ζούσε στην Ολλανδία όπου εργαζόταν ως σεφ και είχε έρθει στην Ελλάδα  πριν από μια εβδομάδα για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε αγροτικό δρόμο όπου και ανετράπη, ενώ ακινητοποιήθηκε σε δέντρα, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο οδηγός απανθρακώθηκε μετά τη φωτιά που ξέσπασε. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, gegonota.news, το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου και γι’ αυτό εξερράγη σε χρόνο ρεκόρ. Ο 52χρονος Γιώργος Τρικαλινός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με DNA.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ