Τροχαίο στο Περιστέρι: Πέθανε ο ειδικός φρουρός

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ειδικός φρουρός που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, επί της οδού Θηβών, στο Περιστέρι.

Ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, που ήταν στην ομάδα ΔΡΑΣΗ, επέστρεφε στο σπίτι του, μαζί με δύο φίλους του, όταν στη συμβολή των οδών Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι, άλλο όχημα που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη καρφώθηκε πάνω του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα του άτυχου ειδικού φρουρού αναποδογύρισε στο οδόστρωμα, εγκλωβίζοντάς τον σοβαρά τραυματισμένο. Ο αστυνομικός υπέστη πολλαπλά κατάγματα, ρήξη σπλήνας και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Υποβλήθηκε σε χειρουργείο που διήρκησε τουλάχιστον οκτώ ώρες, όμως η κατάστασή του παρέμενε κρίσιμη.

«Κατά τις 2-3 τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας γυρνούσε σπίτι του. Σε μια διασταύρωση είχε πράσινο σηματοδότη και ο απέναντί του για να προλάβει το φανάρι, έτρεξε και τον χτύπησε στην πόρτα, στην πόρτα του οδηγού… Ο Ανδρέας ήταν με άλλα δυο παιδιά, φίλοι του. Και αυτός που χτύπησε τον Ανδρέα με το άλλο αμάξι, είχε και αυτός δυο άτομα μέσα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα ο Αχιλλέας Μπάλας, εξάδελφος του 29χρονου.

Ο 21χρονος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως δυστυχώς σήμερα το πρωί κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του που περίμενε ένα θαύμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ