Τροχαίο στην Ξάνθη: Νέες καταγγελίες για τον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε την 19χρονη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ξάνθη για τον θάνατο 19χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, τραυματίστηκε βαριά και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες καταγγελίες για τον αστυνομικό που έχει συλληφθεί για το θανατηφόρο τροχαίο.

Ξάνθη: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 19χρονη που έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της – Δίνει μάχη για την ζωή της

Ο 34χρονος έχει παραδεχτεί ότι παρέσυρε την 19χρονη με το υπηρεσιακό όχημα, αλλά αρνείται ότι την εγκατέλειψε.

Οι νέες καταγγελίες δίνουν νέα διάσταση. Όπως αναφέρουν συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας, ο αστυνομικός παρέμεινε στο σημείο μετά το τροχαίο, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά προσποιείτο ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας για να μην συλληφθεί.  Έπειτα από αντιφάσεις όμως, συνάδελφοί του κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με τον οδηγό που είχε χτυπήσει την 19χρονη. Πλέον τον λόγο στην υπόθεση παίρνει η δικαιοσύνη.

Όπως καταγγέλλουν συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, ο 34χρονος αστυνομικός είχε εμφανιστεί αρχικά ως αυτόπτης μάρτυρας της παράσυρσης στο χωριό του Παλαιού Ζυγού.

Όταν συνέβη το ατύχημα, ο 34χρονος οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος της αστυνομίας είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και περίμενε το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, η οικογένεια της 19χρονης με δήλωση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της καλούσε όποιον γνώριζε το παραμικρό για το δυστύχημα, να δώσει τα στοιχεία στις Αρχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Ο 34χρονος αστυνομικός αναμένεται σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ