Τροχαίο στην Κόρινθο: “Είχε ξαναπάρει κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου” – Τι αποκαλύπτει η θεία του 15χρονου οδηγού

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Κορίνθου μετά την τραγωδία με τους δύο νεκρούς νέους, στο τροχαίο – σοκ που συνέβη στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως. Τέσσερις νέοι επέβαιναν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 15χρονος, που έκανε όπισθεν στην εθνική οδό καθώς είχε χάσει την έξοδο για να επιστρέψει στην Κόρινθο. 

Η απόφασή του ήταν μοιραία, καθώς συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός και πήγαινε κανονικά στην πορεία του.

Νεκρή ανασύρθηκε από  τα συντρίμμια η 18χρονη αδελφή του και ένας 16χρονος φίλος του, ενώ τραυματίστηκαν ο 15χρονος οδηγός και ο 18χρονος συνοδηγός του οχήματος. Και οι δύο νεκροί κάθονταν στα πίσω καθίσματα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

18χρονη νεκρή - τροχαίο Κόρινθος

νεκρός τροχαίο Κόρινθος

Τα δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο 

Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή. Φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κατάγματα και κάκωση στην κοιλιά, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση. Δεν είναι διασωληνωμένος και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή. Ο 18χρονος συνοδηγός παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Κορίνθου και φέρει χτυπήματα στη μέση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η θεία του 15χρονου οδηγού και της 18χρονης, ο ανήλικος πήρε κρυφά από τους γονείς του το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου. Η μοιραία βόλτα έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα. Αποκαλύπτει, δε, ότι είχε ξαναπάρει άλλη μία φορά κρυφά το κλειδί από τους γονείς του.

“Το πήρε κρυφά”, λέει η θεία των δύο παιδιών. Εξηγεί ότι ο πατέρας είχε κρύψει το δεύτερο κλειδί, όμως ο 15χρονος το βρήκε και το πήρε. Σύμφωνα με την ίδια, τα παιδιά δεν είχαν πιει αλκοόλ, ενώ ο 15χρονος έμαθε σχεδόν από την πρώτη στιγμή ότι η αδελφή του σκοτώθηκε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ