Τροχαίο στην Εύβοια: Εποχικός πυροσβέστης ο ένας από τους δύο νεκρούς – Εικόνες από τον γκρεμό που έπεσε το αυτοκίνητο

Εποχικός πυροσβέστης είναι ο ένας νεκρός του φρικτού τροχαίου που συνέβη την Τετάρτη το πρωί στη Βόρεια Εύβοια. Ο θάνατος του 45χρονου Χρήστου έχει σκορπίσει θλίψη σε φίλους και συναδέλφους του.

Τραγωδία στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας

Το ίδιο και ο θάνατος του 51χρονου Ηρακλή που καταγόταν από το χωριό Ωρεοί και εργαζόταν σε κατάστημα με εργαλεία. Είναι ο δεύτερος νεκρός στο τροχαίο. Αιμόφυρτος και βαριά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο τρίτος επιβάτης του αγροτικού οχήματος. Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό, επίσης κάτοικος της Βόρειας Εύβοιας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στην Εύβοια

αυτοκίνητο σε γκρεμό στην Εύβοια

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, eviazoom, το μοιραίο αγροτικό αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση προς το χωριό Γιάλτρα Αιδηψού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων.

Για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την πυροσβεστική και από γερανοφόρο όχημα που ανέσυρε από το γκρεμό το μοιραίο ΙΧ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ