Τροχαίο στη Θηβών: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πατέρας δύο παιδιών ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του

Πατέρας δύο παιδιών και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από την Αγία Βαρβάρα ήταν ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή στη λεωφόρο Θηβών, στην αερογέφυρα της Πέτρου Ράλλη.

Ο άτυχος 45χρονος επέστρεφε από την εργασία του με το αυτοκίνητό του. Στο ύψος του Ρέντη, ένας άλλος οδηγός που κινείτο από Κερατσίνι προς Αθήνα, έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του οχήματός του στη συμβολή της αερογέφυρας στην οδό Λαμπράκη με την συμβολή της στην αερογέφυρα στην Πέτρου Ράλλη. Αφού προσέκρουσε στις μπάρες, στη συνέχεια έπεσε στο κενό και προσγειώθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 45χρονος.

«Επέστρεφε προς το σπίτι του και στον δρόμο, εκεί που είναι στη γέφυρα στο τρίτο νεκροταφείο, το αυτοκίνητο έφυγε πάνω από τη γέφυρα και έπεσε πάνω του και τον σκότωσε», λέει συγγενής του άτυχου άνδρα.

Η γυναίκα, τα δύο παιδιά, φίλοι και συγγενείς του 45χρονου Γιάννη Τσατσάνη είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπός τους. Όλοι τους κάνουν λόγο για έναν ευγενικό άνθρωπο, βιοπαλαιστή, που εργαζόταν σκληρά για την οικογένειά του.

«Είναι η περίπτωση ενός ανθρώπου που ήταν βιοπαλαιστής, ένας μεροκαματιάρης άνθρωπος, που δούλευε σε μία εταιρεία κούριερ και προσπαθούσε να συντηρήσει αυτήν την οικογένεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ