Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου ο 19χρονος που σκοτώθηκε

Ένας 19χρονος πρωταθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι το θύμα του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Ιωνία

Πρόκειται για τον 19χρονος Κωνσταντίνο Τακιδέλλη, πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου. Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook. “Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….” έγραψε στην ανάρτηση που συνοδεύει τη φωτογραφία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο κινούμενο επί της λεωφόρου Βεΐκου και φθάνοντας στη συμβολή με τη λεωφόρο Κύμης, επιχείρησε να στρίψει δεξιά προκειμένου να μπει από τον ανισόπεδο κόμβο στη λεωφόρο Καποδιστρίου με κατεύθυνση το Χαλάνδρι. Για άγνωστο λόγο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει στις προστατευτικές μπάρες και από εκεί στο κενό από ύψος έξι μέτρων. Το όχημα έσκασε στο οδόστρωμα με την οροφή.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και ο σοβαρός τραυματισμός του συνοδηγού. Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Τρίτης. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός δεν μείωσε στο δύσκολο σημείο, με αποτέλεσμα να σπάσει τις μπάρες και να πέσει από τον ανισόπεδο κόμβο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ