Τροχαίο στη Γλυφάδα: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα – Το μυστήριο με τη συνοδηγό- ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον τόπο του τραγικού δυστυχήματος στη Γλυφάδα, όπου τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 25χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του OPEN. Την ίδια στιγμή, μυστήριο αποτελεί μια γυναίκα η οποία φέρεται να ήταν συνοδηγός του 40χρονου στο πολυτελές αυτοκίνητο Corvette.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλιφέρη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, για τρία ολόκληρα 24ωρα η Τροχαία Ελληνικού παρά το γεγονός ότι στο σημείο που άφησε την τελευταία πνοή του ο 25χρονος Νάσος στη Λ. Βουλιαγμένης υπήρχε το αυτοκίνητο που προξένησε τη φονική σύγκρουση, και γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, πού μένει, οι αξιωματικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον συγκεκριμένο οδηγό. Έτσι, μένει αναπάντητο το βασικό ερώτημα αν ο οδηγός του οχήματος είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν πρόκειται να απαντηθεί ποτέ, καθώς τρεις ημέρες μετά, ο οργανισμός του 40χρονου έχει «καθαρίσει».

Επίσης, ένα άλλο ερώτημα είναι -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- το πού πήγε μια γυναίκα η οποία ήταν συνοδηγός εκείνο το βράδυ στη μοιραία Corvette και η οποία δεν έχει εμφανιστεί και δεν έχει καταθέσει στην Τροχαία. Ταυτόχρονα, ο οδηγός φέρεται να έφυγε από το σημείο μαζί με κάποιο άλλο άτομο, το οποίο τον ακολουθούσε με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ