Τροχαίο στη Γαύδο – Δικηγόρος οικογένειας Κορίνας: Αμφισβητώ τη θέση και τη στάση του οδηγού

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος της 28χρονη Κορίνας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Γαύδο. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης αναφέρθηκε στις συνθήκες του δυστυχήματος και στις έρευνες που είναι σε εξέλιξη.

“Η άτυχη Κορίνα δεν χάθηκε μόνο άδοξα, αλλά βίωσε έναν αργό και μαρτυρικό θάνατο αναμένοντας τα σωστικά συνεργεία”, ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, μιλώντας στο Mega.

“Αρχικά το πρώτο και το δεύτερο 24ωρο είχαμε υιοθετήσει την άποψη του οδηγού ο οποίος κατά τους ισχυρισμούς του έλεγε ότι λύθηκε το χειρόφρενο και βρεθήκαμε στον γκρεμό. Ο πραγματογνώμονας όμως αποφάνθηκε ότι υπήρχε δεύτερη ταχύτητα, κάτι που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να τσουλήσει το αυτοκίνητο όντας μέσα στο κιβώτιο ταχυτήτων η δεύτερη ταχύτητα. Άρα ο ισχυρισμός του ότι υπήρχε χειρόφρενο αποδομείται”, σημείωσε ο κ. Σκαμπαρδώνης και πρόσθεσε:

“Μου δίνεται το έναυσμα να αμφισβητώ συνακόλουθα όλη τη θέση και τη στάση του. Όλα αυτά με άλλα στοιχεία, και με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που υποστηρίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατον να ανέβει κάποιος τον γκρεμό χωρίς σχοινιά. Μου κάνει εντύπωση που ανήλθε χωρίς τη βοήθεια των σχοινιών”.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δεν θέλησε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το ενδεχόμενο ο θάνατος της Κορίνας να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο δεν απέκλεισε τίποτα. “Δεν έχω καταλήξει σαν νομικός θα πρέπει να καταλήξουμε σε βέβαια διασταυρωμένα πορίσματα. Είμαι ενδοιαστικός και εν μπορώ να υιοθετώ την άποψη του καθενός. Αναμένουμε και τις αιμοτολογικές εξετάσεις και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε μία έρευνα δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα… Όλο το υλικό και οι μαρτυρικές καταθέσεις θα αξιολογηθούν και θα συνεκτιμηθούν”, κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ