Τροχαίο στη Γαύδο: Από ακατάσχετη αιμορραγία πέθανε η 25χρονη φοιτήτρια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Από εσωτερική αιμορραγία έχασε τη ζωή η 25χρονη φοιτήτρια στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γαύδο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη, από το πόρισμα της εξέτασης προέκυψε πως ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας του Πολυτεχνείου Κρήτης προήλθε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία, συνέπεια των συντριπτικών τραυμάτων που είχε υποστεί εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο κατά την πτώση του στον γκρεμό.

Ο χρόνος θανάτου – σύμφωνα με το πόρισμα- τοποθετείται στις πρώτες πρωινές ώρες και σίγουρα όχι πολύ ώρα μετά την ανεύρεση του αυτοκινήτου από όσους έσπευσαν στο σημείο.

Πώς και πότε συνέβη το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, γύρω στις 3.00 μ.μ. σύμφωνα με μάρτυρες και ενώ ένα αυτοκίνητο με οδηγό 40χρονο από το Ρέθυμνο με συνεπιβάτιδα την 25χρονη κοπέλα κινείτο στον δρόμο Καστρί – Βατσιανά, ξαφνικά σε μια απότομη και άκρως επικίνδυνη στροφή, το όχημα βρέθηκε να κατρακυλά σε απότομο γκρεμό που καταλήγει στην θάλασσα, ενώ σταμάτησε μέσα σε χαντάκι σε βάθος πολλών μέτρων.

Το δυστύχημα έγινε γνωστό γύρω στις 6 το πρωί και ενώ ο οδηγός είχε καταφέρει να βγει από το αυτοκίνητο και μετά την αρχική του διακομιδή στο ιατρείο της Γαύδου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Χανιά, η 25χρονη παρέμενε εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, με ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία και όπως προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατός της επήλθε έπειτα από λίγες ώρες από το δυστύχημα. Για την ανάσυρση της σορού της, μάλιστα, χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό και την Πυροσβεστική που ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι.

Σε ό,τι αφορά την αιτία του δυστυχήματος, πέραν των όσων μπορεί να κατέθεσε ο οδηγός, δεν μπορεί να προκύψει ασφαλές συμπέρασμα. Θα πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και έπειτα θα προκύψει ασφαλές συμπέρασμα.

Με πληροφορίες από το flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ