Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κρήτη: Τον «πρόδωσε» ο καθρέφτης

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της πρόκλησης τροχαίου με εγκατάλειψη του θύματος, που συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην περιοχή της Ρογδιάς, στην Κρήτη.

Θύμα του τροχαίου ήταν μία 83χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε τραυματισμένη και αβοήθητη την ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη. Πρόκειται για έναν 37χρονο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το στοιχείο «κλειδί» που φαίνεται να έλυσε τον γρίφο της υπόθεσης και οδήγησε τους αστυνομικούς στον εντοπισμό και τη σύλληψη του, ήταν ο καθρέπτης του αυτοκινήτου που οδηγούσε και ο οποίος έσπασε λόγω του τροχαίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος, μετά το τροχαίο πήγε σε μάντρα αυτοκινήτων, απ’ όπου και έκλεψε καθρέπτη άλλου οχήματος και τον τοποθέτησε στο δικό του.

Οι αστυνομικοί από το Α.Τ Μαλεβιζίου, αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους, τόσο από καταθέσεις όσο και από υλικό από κάμερες ασφαλείας και έφθασαν στα ίχνη του.

Τον συνέλαβαν για την κλοπή και από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ήταν εκείνος που χτύπησε με το αυτοκίνητο του, την ηλικιωμένη, τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου στη Ρογδιά.

Πηγή: neakriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ