Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Έκκληση της αδελφής του μοτοσικλετιστή για αυτόπτες μάρτυρες

Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες, απευθύνει η οικογένεια του 23χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας, που νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο, έπειτα από το τροχαίο που συνέβη έξω από τη Βουλή, την Παρασκευή.

Το τροχαίο έγινε όταν ένα υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος.

Η αδελφή του οδηγού της μηχανής, απηύθυνε δημόσια έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του συμβάντος, ενώ αναφέρει ότι η κατάσταση του 23χρονου Ιάσονα είναι, δυστυχώς, μη αναστρέψιμη και η οικογένειά του έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανά του.

Μιλώντας στη ROSA, η Κατερίνα είπε πως “ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη”. Εξήγησε στη συνέχεια ότι “αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα. Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού”. Η Κατερίνα αναφέρει επίσης: “αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο. Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε”.

Πηγή: www.rosa.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ