Τρίτος αστυνομικός νεκρός από κορονοϊό: Καταγγελίες “φωτιά” από τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ στο enikos.gr

Ακόμη ένας αστυνομικός έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στην Πιερία με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκο να κάνει λόγο για ανικανότητα, ανεπάρκεια και αδιαφορία από τη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

“Θέλω να εκφράσω θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του συναδέλφου που έχασε την ζωή του από κορονοϊό. Είναι ο τρίτος αστυνομικός που φεύγει από την ζωή και αυτό είναι συνέπεια της ανικανότητας, της ανεπάρκειας και της αδιαφορίας της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας” αναφέρει ο Γρηγόρης Γερακαράκος στο enikos.gr

“‘Όταν καθημερινά ενημερώναμε είτε δια ζώσης είτε μέσω των ΜΜΕ είτε με έγγραφα μας για τον κίνδυνο από τον τρόπο διοίκησης που αφορούσε την υγιεινή και την ασφάλεια στις αστυνομικές υπηρεσίες, παραβλέποντας κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο, αυτοί σφύριζαν αδιάφορα και το μόνο που τους απασχολούσε ήταν οι επερχόμενες κρίσεις του Σώματος αφού όλα τα έβρισκαν καλώς καμωμένα . Τι έχουν να πουν τώρα; Ευθύνες όμως έχει και η πολιτική ηγεσία η οποία αφού έχει περιοδεύσει σε πολλές Αστυνομικές Διευθύνσεις προφανώς και δεν αναρωτήθηκε αν τα μέτρα που πρέπει να παίρνονται για το αστυνομικό προσωπικό είναι τα προβλεπόμενα, γιατί αν το είχε κάνει δεν θα είχαμε ούτε νεκρούς αστυνομικούς, ούτε πλέον των 700 κρουσμάτων αλλά θα είχε στείλει στο σπίτι τους όλους αυτούς που έθεσαν και θέτουν ακόμα και σήμερα σε κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών αλλά και των πολιτών. Είναι πλέον η ώρα του κ. Εισαγγελέα χωρίς να εξαιρέσει κανέναν και για κανένα λόγο. Επιτέλους ας αναζητηθούν μια φορά οι ευθύνες και ας καταλογιστούν , εμείς είμαστε στην διάθεση του” αναφέρει.

Σημειώνεται πως επρόκειτο για τον τρίτο αστυνομικό που χάνει τη ζωή του από κορονοϊό.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.