Τρίκαλα: “Όλα τα έχουν κάνει οι φίλες της 15χρονης” – Τι ισχυρίζεται ο 20χρονος για το “ροζ” βίντεο

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα η καταγγελία που έκαναν μία 15χρονη και η μητέρα της, ότι ένας 20χρονος τράβηξε “ροζ” βίντεο με την ανήλικη και στη συνέχεια το ανήρτησε στο διαδίκτυο και τη διέσυρε.

Η μητέρα του κοριτσιού, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της διαπομπεύεται με ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς διακρίνεται η ίδια σε ερωτικές πράξεις με τον 20χρονο. Η οικογένεια της ανήλικης προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, στα τέλη Οκτωβρίου. Ο 20χρονος, πάντως, αρνείται ότι διέρρευσε ο ίδιος το βίντεο και “δείχνει” τις φίλες της 15χρονης.

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε στην εκπομπή «Tlive», σύμφωνα με την οποία εξαιτίας αυτού του ροζ βίντεο η 15χρονη έχει κλειστεί στο σπίτι και δεν θέλει να πηγαίνει στο σχολείο.

Τρίκαλα: Τι υποστηρίζει ο 20χρονος

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο 20χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Όπως υποστηρίζει, ούτε ο ίδιος τράβηξε το βίντεο, ούτε το διέρρευσε.

“Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι το βίντεο δεν έχει διαρρεύσει από εμένα. Όλα τα έχουν κάνει οι φίλες της 15χρονης. Περιμένω να με καλέσει η αστυνομία να πάω για κατάθεση για να δώσω ονόματα. Μια φορά τη γνώρισα την 15χρονη και μια φορά βρεθήκαμε, πριν από αρκετούς μήνες, δεν την ξαναείδα. Γνωριστήκαμε μέσω μίας φίλης της. Αυτό το βίντεο το έχω δει και δεν φαίνεται κάτι. Εγώ έμαθα για το βίντεο από κάποιες κοπέλες που με συναντούσαν έξω και μου έλεγαν διάφορα. Απορώ πώς η μητέρα της κατάλαβε ότι το έχω κάνει εγώ”, υποστήριξε ο 20χρονος.

Ο ίδιος επιμένει πως “εγώ δεν τράβηξα το βίντεο, δεν απεικονίζομαι στο βίντεο και δεν διέρρευσα το βίντεο. Γι’ αυτό περιμένω να πάω στην αστυνομία για να γίνουν όλα όπως πρέπει. Εμείς δεν απειλήσαμε κανέναν. Σε εμένα τηλεφώνησαν και με απείλησαν ακόμη και για τη ζωή μου”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ