Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πήγε να μαζέψει ρίγανη και έπεσε σε χαράδρα – Καρέ – καρέ η επιχείρηση διάσωσης

Πικρή αποδείχθηκε η ρίγανη που πήγε να μαζέψει το απόγευμα της Τρίτης ένας 77χρονος στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων. Ο ηλικιωμένος πήγε πίσω από το εξωκλήσι του χωριού, όπου άνθισε η ρίγανη, παραπάτησε και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην απότομη πλαγιά περίπου 30 μ. από το σημείο.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, για καλή του τύχη έγινε αντιληπτός από τους συγχωριανούς του οι οποίοι ειδοποιήσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, όπου μετέβησαν στο σημείο.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι συγχωριανοί του τον είχαν σκεπάσει με ένα νάιλον μέχρι να έρθουν τα σωστικά συνεργεία. Φτάνοντας οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στήθηκε η επιχείρηση διάσωσης. Αφού ο τραυματίας σταθεροποιήθηκε στο φορείο, άρχισε η ανάσυρση, όπου μαζί με του Πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, βοήθησαν και οι κάτοικοι.

Τον άτυχο άντρα τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Παρά τα βαριά τραύματα, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Στο σημείο του ατυχήματος ήταν από την πρώτη στιγμή και άτομα της οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: Trikalaola.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ