Μπλόκα σε όλους τους δρόμους για αλκοτέστ στους οδηγούς έστησε και σήμερα η Τροχαία Τρικάλων, που θέλει να «χτυπήσει» την παράδοση για κρασάκι και τσιπουράκι μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου.
Έτσι και φέτος, μπλόκα της Τροχαίας στήθηκαν πέριξ της κεντρικής πλατείας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice.gr, η μέθοδος που εφαρμόστηκε ήταν αυτή της «ανάσχεσης» κατά την οποία ο οδηγός φυσάει στο αλκοολόμετρο από τη θέση του και κατεβαίνει εφόσον βεβαιωθεί παράβαση.
Βεβαιώθηκαν δεκάδες παραβάσεις
Έγιναν έλεγχοι στους πάντες, ακόμη και σε πλήρωμα… περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ., όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ενώ κατά πληροφορίες βεβαιώθηκαν δεκάδες παραβάσεις.
«Δεν επιτρέπεται αλκοόλ και οδήγηση και αυτό θα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους. Συνεχίζουμε προς την κατεύθυνση αυτή αταλάντευτα» τόνισε στην ιστοσελίδα ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων, Κωνσταντίνος Κωστακόπουλος.
