Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Με μικρές καθυστερήσεις η κίνηση στις εθνικές οδούς – Στο «κόκκινο» η Αττική Οδός

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Στις εθνικές οδούς η κίνηση διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο στο «κόκκινο» βρίσκεται η Αττική Οδός, όπου νωρίτερα συνέβη ατύχημα.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην Περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά την έξοδο της Δουκίσσης Πλακεντίας, όπου ένα αυτοκίνητο ανετράπη μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά στο ατύχημα.

Αυτή την ώρα σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα και συγκεκριμένα πάνω από 30 λεπτά από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση και πάνω από 20 λεπτά στην περιφερειακή Υμηττού από Αγία Παρασκευή έως Μεταμόρφωση, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Παράλληλα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι έως τα διυλιστήρια καθώς και στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 σήμερα και αύριο (22/6), από 08:00 έως τις 13:00 ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Αντίθετα πολύ καλύτερη είναι η εικόνα τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου τα οχήματα κινούνται με σταθερή ροή με μικρές καθυστερήσεις να παρατηρούνται στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών και στο ύψος της Νέα Περάμου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα σήμερα, 35.200 οχήματα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και 24.916 προς Λαμία.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ