Τραγωδία στον δρόμο Καρπενησίου – Αγρινίου: 70χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε γκρεμό

Τραγωδία στον δρόμο Καρπενησίου – Αγρινίου στην περιοχή του Δήμου Αγράφων. Ένας 70χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε γκρεμό. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο Καρπενήσι την Κυριακή για κοινωνική υποχρέωση και ενώ οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν να επιστρέψει στο Αγρίνιο, εκείνος δεν φάνηκε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να τον αναζητήσουν.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στις 06:30 το πρωί της Δευτέρας οι χειρότεροι φόβοι τους επαληθεύτηκαν. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport.gr, εκτός δρόμου και ο ίδιος πεσμένος δίπλα σε γκρεμό 5 μέτρων. Το πιο πιθανό είναι να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, να βγήκε εκτός δρόμου και είτε στην προσπάθειά του να κατέβει από το όχημα δεν πρόσεξε λόγω του σκοταδιού ότι ήταν δίπλα σε γκρεμό και έπεσε ,είτε πετάχτηκε από την πρόσκρουση στο πρανές.

Η Αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασυρθεί η σορός του 70χρονου, ενώ θα αποσταλεί για νεκροψία – νεκροτομή, που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως γύρω από τα αίτια και την ώρα του θανάτου του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ