Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Συγκλονίζει ο γιος της 60χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Για την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι και τη μητέρα του που ήταν η μόνη που διασώθηκε και νοσηλεύεται ακόμη μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό της, μίλησε ο Κώστας Γεωργαλής, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Καταλαβαίνει πλήρως, έχει μνήμες, θυμάται πράγματα που της λέμε, της δείχνουμε φωτογραφίες, τα παιδιά μου, τα αναγνωρίζει όλα, θυμάται πράγματα από τη ζωή της κανονικά. Δυστυχώς έχει και μνήμες από το περιστατικό. Είναι το μόνο αρνητικό” είπε ο γιος της 60χρονης Αλεξάνδρας.

Ο κ. Γεωργαλής εκφράζει, επίσης, το παράπονό του επειδή ο Γάλλος επιχειρηματίας που πλοηγούσε το ταχύπλοο και προκάλεσε την τραγωδία, δεν έχει ζητήσει ούτε συγγνώμη: «Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω από αυτόν τον άνθρωπο, έστω και 51 μέρες μετά. Ένα συγγνώμη θα ‘πρεπε να το πει. Πήρε δυο ζωές και ταλαιπώρησε άλλη μία και παράλληλα πόσους ανθρώπους ακόμη. Δεν υπάρχει τίποτα, μόνο μια δήλωση του δικηγόρου τότε που την κατέθεσε, πως ό,τι χρειαστούμε μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Εγώ να επικοινωνήσω μαζί του γιατί; Δεν ενόχλησα κανέναν εγώ. Εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου, με τα παιδάκια μου και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και από τότε είμαστε μέσα στην τρέλα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ