Τραγωδία στο Πήλιο: Κυνηγός έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση σε βραχώδη πλαγιά

Άρτα-Κυνήγι

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ένας 64χρονος κυνηγός έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι στο Πήλιο, ενώ βρισκόταν για κυνήγι με φίλους.
  • Το δυστύχημα συνέβη σε δύσβατη, βραχώδη περιοχή, όπου ο 64χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε, τραυματιζόμενος σοβαρά στο κεφάλι.
  • Παρά την κινητοποίηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και Αστυνομίας, η επιχείρηση διάσωσης κατέληξε στην ανάσυρση της σορού του, με το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου να διερευνά τις συνθήκες.

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα (25/10) το μεσημέρι στο Πήλιο, όπου ένας 64χρονος κυνηγός βρήκε έχασε την ζωή του την ώρα που είχε βγει για κυνήγι με φίλους του.

Η παρέα βρισκόταν σε δύσβατη, βραχώδη περιοχή μεταξύ Χανίων και Κισσού, όταν, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο 64χρονος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. Η πτώση ήταν σφοδρή και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του σχεδόν ακαριαία.

Οι σύντροφοί του προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, όμως, παρά την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, η επιχείρηση διάσωσης κατέληξε σε ανάσυρση της σορού του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.