Τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας πέντε παιδιών ο ένας νεκρός στο τροχαίο – Τι λέει συγγενής του

Δύο νεκροί Εθνοφύλακες και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις αστυνομικοί, ήταν το αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος στο Κιλκίς, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, εξαιτίας μιας αγέλης αγριογούρουνων που διέσχιζαν την Εθνική Οδό.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας, στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου στο Κιλκίς.

Περιπολικό με οδηγό 42χρονο αστυνομικό και συνεπιβάτες δυο συναδέλφους του (44 και 36 ετών) συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη αγριογούρουνων, εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια, από το αντίθετο ρεύμα, 56χρονος οδηγός άλλου οχήματος (υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας) στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση, βγήκε εκτός δρόμου. Το όχημα ανετράπη και κατέληξε σε χωράφι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η σύζυγος του οδηγού.

Ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ακολουθούσε “καρφώθηκε” στο περιπολικό. Οι δύο επιβαίνοντες (ένας 53χρονος και ένας 48χρονος) σκοτώθηκαν ακαριαία. Πρόκειται για δύο εθνοφύλακες που επέστρεφαν από την υπηρεσία τους. Ο 53χρονος ήταν πατέρας πέντε παιδιών.

«Το περιπολικό χτύπησε την αγέλη με τα αγριογούρουνα, κι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Το πρώτο αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και το αμέσως επόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω του. Μετωπική. Ο ένας με αγροτικές δουλειές και ο άλλος δουλειές του χωριού. Δύσκολες καταστάσεις» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, συγγενής του 53χρονου θύματος και πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πλαγιάς Κιλκίς, Γιωργος Χουρσεΐδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ