Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Η κλεμμένη καραμπίνα, τα δάκρυα των αστυνομικών και το παρελθόν του 27χρονου που σκότωσε τον γιο του

Δάκρυσαν ακόμη και οι αστυνομικοί με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στο σπίτι του 27χρονου στο Χαλάνδρι, ο οποίος σε μια στιγμή παραφροσύνης σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έθεσε τέλος και στη δική του ζωή.

Καθοριστικός παράγοντας στην οικογενειακή τραγωδία φέρεται να ήταν η σχέση του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα με την εν διαστάσει σύζυγο του, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας.

Επιπλέον, ο 27χρονος φέρεται ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του, αλλά δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ. Η τραγωδία, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, φαίνεται πως συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί, το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης και αυτόχειρας δεν έμενε μαζί με την 21χρονη σύζυγό του με την οποία είχαν αποκτήσει το αγοράκι. Το ζευγάρι είχε συχνά προστριβές και διαφωνίες. Όπως αναφέρουν γείτονες, πατέρας και γιος έμεναν μαζί τους τελευταίους μήνες στο σπίτι και η μητέρα τους επισκεπτόταν. Η ίδια ανησύχησε που δεν απαντούσε ο πατέρας του παιδιού και πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα αντικρίζοντας τη φρίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι τελευταίες στιγμές του παιδιού ήταν στην αυλή όπου έπαιζε με τα παιχνίδια του.

Πρόσωπο-κλειδί της τραγωδίας φέρεται να είναι η 21χρονη μητέρα, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να γνωρίζει τι συνέβη στο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα και γι’ αυτό πήραν κινητά και έναν υπολογιστή που εντόπισαν στο σπίτι για να δουν αν ο πατέρας είχε προειδοποιήσει ότι θα σκότωνε το παιδί και θα αυτοκτονούσε.

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της. Το πώς βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ