Τραγωδία στην Κρήτη – 31χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα σε μαγκάλι

Ένας 31χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην εξοχική κατοικία της οικογένειάς του στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου στο Τυμπάκι… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένας 31χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην εξοχική κατοικία της οικογένειάς του στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου στο Τυμπάκι.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα του υπνοδωματίου του σπιτιού δίπλα από ένα μαγκάλι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί. Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή και εφόσον δεν υπάρχουν άλλα ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια εικάζεται ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από αναθυμιάσεις.

Ο 31χρονος που ζούσε στο Ηράκλειο είχε επισκεφτεί την περιοχή το Σαββατοκύριακο. Ο ίδιος επρόκειτο να γυρίσει στο Ηράκλειο την Κυριακή ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένεια του να ανησυχήσει. Αμέσως οι δικοί του επικοινώνησαν με το θείο του που διαμένει στην περιοχή ο οποίος μπήκε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο άψυχο σώμα του 31χρονου.

Ακριβείς απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του ωστόσο θα δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 4χρονο Φοίβο – Η δραματική έκκληση του παππού του – ΒΙΝΤΕΟ

Εισβολή νεαρών σε θέατρο της Αθήνας – Διεκόπη η παράσταση

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Άννα Συνοδινού