Τραγωδία στην Ηλεία: Περπατούσε στην άκρη του δρόμου, τον παρέσυρε αυτοκίνητο και τον σκότωσε

Τραγωδία στην Ηλεία. Ένας 54χρονος άντρας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λευκοχωρίου.

Ο οδηγός από την Βουλγαρία είχε κατεύθυνση προς Πάτρα, όταν σε ένα ιδιαίτερο σκοτεινό σημείο του δρόμου, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί τον 54χρονο που περπατούσε και τον παρέσυρε.

Σοκαρισμένος, κατάφερε να σταματήσει λίγα μέτρα πιο κάτω και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 54χρονο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ηλεία τροχαίο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, “… από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα, χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή: ilialive

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ