Τραγωδία στην Εύβοια – Τρεις νεκροί εργάτες από ηλεκτροπληξία

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Γυμνό Αμαρύνθου, στην Εύβοια, το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις εργάτες βρήκαν ακαριαίο θάνατο, όταν χτυπήθηκαν από το ρεύμα, κατά τη διάρκεια εργασιών. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη με τον οποίο επικοινώνησε το enikos.gr, πρόκειται για εργαζόμενους, μέλη συνεργείου εργολάβου, που συνεργάζεται με τον ΔΕΔΔΗΕ, που πήγαν στο χωριό Γυμνού για εργασίες συντήρησης. Σύμφωνα με τον Κώστα Μανιάτη, πρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, η πρώτη ενημέρωση που έχει είναι ότι οι εργαζόμενοι θα έκαναν μία προεργασία ενόψει της διακοπής ρεύματος, η οποία θα γινόταν το Σάββατο, στο πλαίσιο της υπογειοποίησης των καλωδίων.

Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι έχει γίνει, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασε ένα καλώδιο το οποίο στη συνέχεια ακούμπησε σε άλλα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να χτυπηθούν από το ρεύμα.

Επί τόπου βρίσκονται οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως να υπάρχει και ένας τραυματίας.

Έπειτα από σχετική επιχείρηση της πυροσβεστικής, απεγκλωβίστηκε ο ένας νεκρός από τον στύλο. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, πυροσβεστική αντλία και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ