Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Το μωρό έπεσε από τα χέρια του πατέρα του – Τι είπε στους αστυνομικούς

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα μωρό 47 ημερών πέθανε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” . Όπως αποκαλύφθηκε έπεσε από τα χέρια του πατέρα του, ενώ εκείνος μέχρι να βγει η ιατροδικαστική εξέταση απέκρυψε την πτώση του μωρού τόσο από τις αρχές, όσο και από τη μητέρα του. Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος 47 ημερών – Συνελήφθη ο πατέρας του

Ο 24χρονος πατέρας του βρέφους, είναι από την Βουλγαρία και είπε στους αστυνομικούς ότι το πρωί του Σαββάτου (4/3), γύρω στις 11:30, βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το μωρό και την σύντροφό του. Όπως υποστήριξε αρχικά το βρέφος ξαφνικά άρχισε να νιώθει δυσφορία και παρουσίασε δύσπνοια. Τότε κάλεσε το ΕΚΑΒ και προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Χθες, Δευτέρα (6/3) διενεργήθηκε νεκροψία και οι ιατροδικαστές εντόπισαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Στη συνέχεια ο 24χρονος σε νέα κατάθεση του, ομολόγησε ότι καθώς κρατούσε το βρέφος στα χέρια του, του γλίστρησε από τα χέρια και έπεσε στο δάπεδο του υπνοδωματίου. Όπως υποστήριξε, το μωρό άρχισε να έχει δύσπνοια και κάλεσε το ασθενοφόρο. Ενώ, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ότι απέκρυψε τόσο από τη σύντροφό του, όσο και από τις αρχές την πτώση του μωρού.

Ο πατέρας συνελήφθη και διενεργείται προανάκριση για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ