Τραγωδία στη Λάρισα: Πέθανε ο 58χρονος πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο τον Αύγουστο

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια του 58χρονου πυροσβέστη από τη Λάρισα, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή έπειτα από έναν μήνα νοσηλείας στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο λόγος για αυτό ήταν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις 17 Αυγούστου στην οδό Καρδίτσης, κοντά στις Φυλακές Λάρισας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, ο 58χρονος πυροσβέστης, υπηρετώντας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, είχε πάει στο Νέο Κοιμητήριο προκειμένου να ανάψει ένα κερί στη μνήμη ενός αγαπημένου συγγενικού προσώπου και κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στην Λάρισα, συνέβη το ατύχημα. Συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο και υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη μέρα ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η καλοκαιρινή άδειά του.

Αν και είχε χάσει τους γονείς του και την αδερφή του πριν από χρόνια και ζούσε μόνος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λάρισας θεωρούσε την ομάδα ως την οικογένειά του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλίας, κ. Ηλίας Αρβυθάς, δήλωσε: «Ο Πρώτος Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρισας θρηνεί τον απώλεια ενός αξιόλογου συναδέλφου. Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για τον χαμό του συναδέλφου μας. Θα τον θυμόμαστε…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ