Τραγωδία στη Φθιώτιδα – Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο με μηχανή

Τραγωδία στη Φθιώτιδα. Νεκρός σε τροχαίο ένας 22χρονος ο οποίος επέβαινε σε μηχανή μαζί με έναν φίλο του. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής κοντά στη διασταύρωση της Γλύφας, στον παράδρομο. Οι δύο φίλοι κινούνταν κανονικά από την Πελασγία για τη Γλύφα. Ένας 37χρονος οδηγός αυτοκινήτου όμως, που κινείτο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού προς Αγίους Θεοδώρους διέσχισε κάθετα τον δρόμο χωρίς να δει τη μηχανή, με αποτέλεσμα αυτή να “καρφωθεί” στο πλάι του αυτοκινήτου.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 22χρονος οδηγός της μηχανής και τραυματίστηκε ελαφρά, ο 21χρονος φίλος του, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 22χρονος ήταν φοιτητής από τον Βόλο και είχε έρθει στην Πελασγία να δει τους φίλους του που σπουδάζουν μαζί. Ξεκίνησαν να πάνε μια βόλτα στη Γλύφα, ωστόσο ο θάνατος καραδοκούσε στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής είναι πολύ επικίνδυνο. Ο 37χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, που διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Πηγή: lamiareport.gr

* Φωτό αρχείου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ