Τραγωδία στα Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας που βρήκε νεκρό τον 35χρονο γιο του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 35χρονου, που έβαλε τέλος στη ζωή του στο Μακροχώρι Ημαθίας, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του. Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος ήταν ένας από τους μαθητές που επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορείο, το οποίο ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, στις 13 Απριλίου 2003.

Ήταν μεταξύ των μαθητών που επέζησαν και των τεσσάρων παιδιών που χρειάστηκε να νοσηλευτούν στην Εντατική. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, από τότε η ζωή του άλλαξε για πάντα και οι πληγές στην ψυχή του δεν επουλώθηκαν ποτέ. Στο φρικτό τροχαίο έχασαν τη ζωή τους 21 μαθητές.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο πατέρας πήγε στο σπίτι του γιου του, αλλά η εξώπορτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη. Όταν κατάφερε να μπει μέσα, εντόπισε τον 35χρονο γιο του σοβαρά τραυματισμένο. “Τον βρήκα εδώ μέσα και το όπλο μέσα στην μπανιέρα”, περιγράφει ο τραγικός πατέρας στην κάμερα του LiveNews.

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν και δύο γονείς που τότε έχασαν τα παιδιά τους. Δύο οικογένειες που με την αυτοκτονία του 35χρονου, αναφέρουν ότι ζουν ξανά, τις χειρότερες στιγμές της ζωής τους: “Όλα τα παιδιά είχαν πρόβλημα. Τα δικά μας παιδιά τα χάσαμε σε μία μέρα, σε ένα λεπτό. Τα παιδιά ζούσαν έναν εφιάλτη όλα αυτά τα χρόνια. Δεν το ξεπέρασαν“, είπε πατέρας ενός εκ των θυμάτων.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και λίγες ώρες μετά, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του. Μόλις έγινε γνωστή η ταυτότητα του νεκρού η θλίψη άρχισε να εναλλάσσεται με την οργή, τη συγκίνηση και τον έντονο προβληματισμό. Με μια σειρά από εικόνες να υπενθυμίζουν το χρονικό, τις συνθήκες και την κατάληξη της υπόθεσης, που πάγωσε ολόκληρη την χώρα. “Τα δικά μας παιδιά πήραν ένα τέλος. Αυτά έζησαν έναν εφιάλτη. Έζησαν ένα γεγονός που τους άφησε στίγμα”, συμπλήρωσε ο πατέρας ενός από τα θύματα του τροχαίου.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ