Τραγωδία σε σπήλαιο στο Λουτράκι: Το πιθανότερο σενάριο για την αιτία θανάτου των τεσσάρων ανδρών

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που σημειώθηκε σε σπήλαιο στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου. Οι ηλικίες των θυμάτων ήταν 35, 37, 49 και 72.

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΟΡΕΝ ένας από τους άτυχους άνδρες στην προσπάθεια του να ζητήσει βοήθεια έφτασε κοντά στην είσοδο του σπηλαίου όπου και έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις. Οι άλλοι τρεις εκείνη την ώρα ήδη βρίσκονταν αναίσθητοι στο εσωτερικό του σπηλαίου. Μέσα στο γερμανικό καταφύγιο βρέθηκαν σκαπτικά εργαλεία καθώς και μία γεννήτρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνδρες έσκαβαν μία μικρή στοά για να εντοπίσουν τον φημολογούμενο θησαυρό. Οι άτυχοι άνδρες εντοπίστηκαν έπειτα από τηλεφώνημα στις Αρχές που έκανε η σύζυγος ενός εκ των θυμάτων.

“Οι άνθρωποι αυτοί είναι στο νεκροθάλαμο του νεκροτομείου, έχει επιληφθεί η ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου με τον ιατροδικαστή και αυτή τη στιγμή νεκροτομούνται, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές αίτιο του θανάτου τους. Από ότι ξέρω βρέθηκε και κάποια γεννήτρια εκεί πέρα είναι πολύ πιθανό το σενάριο του θανάτου από ασφυξία λόγω των καυσαερίων της γεννήτριας. Αυτό όμως θα διαπιστωθεί από την νεκροψία – νεκροτομή και τα ιστολογικά που θα βγουν σε δεύτερο χρόνο” υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Κοροβέσης, διευθυντής Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Κορίνθου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ