Τραγωδία με έναν νεκρό σε τροχαίο στη Φθιώτιδα: Εγκλωβίστηκε στο όχημα και απανθρακώθηκε

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με έναν νεκρό, αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα. Ένας 72χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο από Λουτρά Υπάτης προς Λαδικού, λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα απ’ αυτά να τυλιχτεί στις φλόγες. Ο οδηγός, δυστυχώς, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο ΙΧ και να απανθρακωθεί. Ο οδηγός του άλλου οχήματος, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε.

Τα πρώτα στοιχεία, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δείχνουν ότι το μοιραίο αυτοκίνητο με τον 72χρονο οδηγό, είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το άλλο όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

 

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργυροχωρίου, που κατέσβεσαν τη φωτιά στο αυτοκίνητο. Διασώστες του ΕΚΑΒ απομάκρυναν τον 72χρονο από το όχημα και στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Λαμίας.

Δείτε τι δήλωσαν η διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας Σταυρούλα Μπονέ και ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Αργυροχώριου, Γιώργος Φωτόπουλος ο οποίος έφτασε πρώτος στο σημείο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ