Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Νεκρός ο αγνοούμενος κολυμβητής

Τραγικός επίλογος στην αγωνιώδη επιχείρηση για τον εντοπισμό του άνδρα που χάθηκε στη θάλασσα στην Κρήτη. Ο νεαρός το απόγευμα του Σαββάτου παρασύρθηκε από τα κύματα στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας, όπου και κολυμπούσε και αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα, που ξεκίνησε αμέσως έρευνες. Δυστυχώς, τελικά εντοπίστηκε το πτώμα του να επιπλέει στο νερό, πολύ κοντά στο σημείο από όπου και χάθηκε και όπως όλα δείχνουν παρασύρθηκε από τα ρεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, αλλοδαπό, ο οποίος ήταν κωφάλαλος. Όπως αναφέρει το cretalive, ο άτυχος άνδρας λόγω της θαλασσοταραχής ξέφυγε μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη που κατέβαλε απεγνωσμένες προσπάθειες να τον τραβήξει στην ακτή, μόλις έγινε αντιληπτό ότι κινδύνευε.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες και για το ζευγάρι των τουριστών οι οποίοι νοίκιασαν μία βάρκα και βγήκαν στα ανοιχτά, όμως λόγω του έντονου κυματισμού το σκάφος ανετράπη και βρέθηκαν στη θάλασσα όπως αναφέρει το ekriti.gr. Το περιστατικό συνέβη στους Καλούς Λιμένες του Δήμου Φαιστού.

Με πληροφορίες από cretalive και ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ