Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Δύο αδέλφια πέθαναν με διαφορά έξι μηνών στο Αγρίνιο

Σοκ προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του 21χρονου Πάνου που νοσηλευόταν από τις 23 Ιουνίου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Δοκιμίου.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή και η αιτία του θανάτου του ήταν μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη .

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας καθώς πριν από έξι μήνες έφυγε από τη ζωή και η 35χρονη αδερφή του, Μαρία, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο τον περασμένο Φεβρουάριο.Ο 21χρονος είχε τραυματιστεί όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε το απόγευμα της 23ης Ιουνίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τζιπ και κατέληξε σε αύλακα στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων, στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Έκτοτε νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Για κάποιο διάστημα εξάλλου-όπως και άλλοι νοσηλευόμενοι- μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας καθώς στη Μονάδα του Αγρινίου λάμβανε χώρα η προβλεπόμενη διαδικασία απολύμανσης.

Ο νεαρός επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και έδειχνε πως η κατάσταση του έβαινε προς βελτίωση. Δυστυχώς ωστόσο προσβλήθηκε από μικρόβιο και σημειώθηκε η τραγική κατάληξη που σκορπίζει μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου θα γίνει το Σάββατο 3 Αυγούστου, στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγρινίου.Πηγή: agrinionews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ