Τραγική ειρωνία: Στο σημείο που υπέδειξε ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός ο 25χρονος κτηνοτρόφος

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 25χρονος κτηνοτρόφος που αναζητούσαν από το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή Καλλιθέα Κλειτορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για τον 25χρονο Σωτήρη Παναγόπουλο του Δημητρίου, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Τραγική ειρωνεία ο πατέρας του, ήταν εκείνος που τελικά εντόπισε το σημείο, όπου τα ίχνη του γιου του είχαν εξαφανιστεί και αμέσως ενημέρωσε τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων. Στις έρευνες για συνδρομή κλήθηκε και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας. Η επιχείρηση εντοπισμού, στήθηκε στις 9.30 το βράδυ στο σημείο που είχε υποδείξει ο τραγικός πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τελούσε υπό σύγχυση.

Μετά από δυο ώρες -12.30 το βράδυ – σε δύσβατη περιοχή στη θέση Κάννη σε γκρεμού ύψους 20 μέτρων, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 25χρονου. Ακολούθησε η ανάσυρση της σορού, ενώ οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές. Η ελπίδα για την οικογένεια του άτυχου 25χρονου, να βρεθεί ζωντανός είχε χαθεί.

Πηγή: kalavrytanews.com/ tempo24.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ