Τραγική αυλαία στις έρευνες για τον 75χρονο ψαρά – Εντοπίστηκε νεκρός στην Υλίκη

Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία των ερευνών για τον 75χρονο ψαρά στη λίμνη Υλίκη. Η σορός του 75χρονου εντοπίστηκε από δύτες της 1ης ΕΜΑΚ λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/11) στη λίμνη, σε βάθος περίπου οκτώ μέτρων και σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχε βρεθεί η φουσκωτή βάρκα του, το προηγούμενο 24ωρο.

Με την συνδρομή των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ, η σορός του αναμένεται να ανασυρθεί από τη λίμνη για να παραληφθεί από ασθενοφόρο, ενώ θα ακολουθήσει νεκροτομή ώστε να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του.

Τα ίχνη του 75χρονου, κατοίκου Μενιδίου, είχαν χαθεί από το πρωί της Δευτέρας, όταν είχε πάει για ψάρεμα στη λίμνη Υλίκη. Ο ηλικιωμένος συνήθιζε να πηγαίνει μόνος του ή με παρέα στην Υλίκη και θεωρούνταν πολύ έμπειρος στο ψάρεμα.

Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονται είναι να πέθανε από κάποιο παθολογικό αίτιο και στη συνέχεια το άψυχο σώμα του να έπεσε στη λίμνη ή να πνίγηκε στα νερά της λίμνης, ύστερα από πτώση του στο νερό εξαιτίας ατυχήματος.

Exit mobile version