“Φως στο Τούνελ”-Πάτρα: “Η Ρούλα είχε τραυματικές εμπειρίες από μικρή κοπέλα”

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» συνομίλησε με συγγενικό πρόσωπο της μητέρας από την Πάτρα. Ο μάρτυρας αναφέρει κάποια τραυματικά περιστατικά που βίωσε η Ρούλα σε μικρή ηλικία, τα οποία θεωρεί πως ευθύνονται για τη συμπεριφορά που έχει διαμορφώσει.

“Μην την χτυπούν, είναι ένα πονεμένο πλάσμα που έψαχνε πάντα την αγάπη, και μεγάλωσε μόνο του. Η Ρούλα και η αδερφή της είδαν από μικρές την οικογένεια τους, να διασπάται. Οι γονείς τους έβαζαν τον εαυτό τους, πάνω από τα παιδιά που έφεραν στον κόσμο. Έκαναν ο καθένας τη ζωή του. Είχαν επιπτώσεις στη Ρούλα. Την άφηναν μόνη ολόκληρες νύχτες οκτώ ετών. Αυτό δημιούργησε ένα αγρίμι. Από μικρή έκανε τρέλες πάντα για να τραβήξει την προσοχή. Κάποια στιγμή είχε πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει. Έχει ένα μεγάλο κενό μέσα της. Με το Μάνο φαίνεται να πετυχαίνει να κάνει οικογένεια. Είχε περάσει πολλά. Η ίδια δεν ζήτησε βοήθεια, δεν νομίζω πως θα έκανε κακό στα παιδιά της. Υπάρχει και το ιστορικό με τον παππού που σκότωσε τη γιαγιά. Ο λόγος ήταν ότι προσπαθούσε να πνίξει τον μοναχογιό της στην κούνια. Από παντού πληγές που παραμένουν ανοιχτές για αυτό το κορίτσι” είπε ο μάρτυρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σημαντικός μάρτυρας που σπάει τη σιωπή του και μιλάει στην εκπομπή, αποκαλύπτει περιστατικά που φαίνεται ότι εξαγρίωναν τη μητέρα και είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ