Κλοπή – μαμούθ: Του έκλεψαν… 1,3 εκατ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες! – ΦΩΤΟ

Θύμα κλοπής έπεσε το Σάββατο, ένας ηλικιωμένος Βολιώτης, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του και σύμφωνα με πληροφορίες αφαίρεσαν 1.300.000 ευρώ σε μετρητά και 400 χρυσές λίρες.

Πρόκειται για τον Νικόλα Δεληγεώργη, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στην Αθήνα. Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Η λεία μοιάζει εξωπραγματική, όμως φαίνεται πως είναι αληθινή καθώς πρόκειται για ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε λίγες εβδομάδες πιο πριν.

Οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα, παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το TheNewspaper.gr.

Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε ένα δωμάτιο και επρόκειτο για δεσμίδες πεντακοσάευρων.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Η καταγγελία έγινε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ερευνά την καταγγελία για το κατά πόσον ισχύουν οι ισχυρισμοί του ηλικιωμένου για το τεράστιο χρηματικό ποσό που «φύλαγε» στο σπίτι του, αλλά παράλληλα ερευνάται και από πού μπορεί να προέρχονταν αυτά τα χρήματα. Πάντως, ο ηλικιωμένος Βολιώτης είναι γνωστός στον Βόλο και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Ιδρύματος, το οποίο έχει κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Πηγές πληροφοριών: thenewspaper.gr, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ