Τον μαχαίρωσε μέσα στο ορφανοτροφείο

Ένας άγριος καυγάς ανάμεσα σε δύο άτομα στο ορφανοτροφείο Δράμας, λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 17χρονος, που έχει παρουσιάσει ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά και στο παρελθόν, τρόφιμος του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Δράμας τσακώθηκε άγρια με έναν 22χρονο, φαντάρο, που στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί στην κοινωνική δομή της περιοχής, και είχε βγει με άδεια από τη στρατιωτική μονάδα του για να επισκεφθεί το Κέντρο Προστασίας Παιδιού.

Μάλιστα ο 17χρονος, πάνω στον καυγά άρπαξε ένα μαχαίρι μήκους 25 εκατοστών και τραυμάτισε τον 22χρονο στην τραχηλική χώρα.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ενώ όπως διαπιστώθηκε τα τραύματα που είχε υποστεί ήταν ελαφρά και ως εκ τούτου λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε.

Για τον παραλίγο μοιραίο διαπληκτισμό ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του 17χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ κατασχέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να επιτεθεί στον 22χρονο.

Στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού Δράμας φιλοξενούνται σήμερα 45 παιδιά, τα οποία βρέθηκαν εκεί είτε γιατί δεν έχουν γονείς ή άλλους κηδεμόνες είτε γιατί έχει κριθεί πως αυτοί δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν, ενώ η κοινωνική μονάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης σε επιστημονικό – συμβουλευτικό προσωπικό.

Πηγή: ThrakiToday.com 

 

Διαβάστε επίσης:

Ύποπτος φάκελος με σκόνη στην Ευελπίδων – ΤΩΡΑ

Ο μακαρίτης είχε 2 εκατ. ευρώ και λίρες σε…τάπερ και συρτάρια

Τούρκικο φέρι μποτ μετέφερε λαθραία τσιγάρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ