Το χρονικό της απόπειρας απαγωγής του Μαρτίνου και οι έρευνες

                                                                                                                                   

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο γνωστός εφοπλιστής Κίκος Μαρτίνος, καθώς γύρω στις 3.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, άγνωστοι προσπάθησαν να τον απαγάγουν.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του,  ο γιος του Ανδρέα Μαρτίνου και σύζυγος της Μαρίνας Λιβανού, ακολουθεί καθημερινώς μια συγκεκριμένη διαδρομή. Πηγαίνει δύο φορές την ημέρα από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας «Μινέρβα» στη Βούλα, στο Καβούρι για φαγητό.

 

Κατά τη διάρκεια αυτής διαδρομής, κοντά στα γραφεία της εταιρείας, τον σταμάτησαν δύο οχήματα. Το ένα, ένα βαν MITSUBISHI του έκλεισε το δρόμο από μπροστά και το άλλο, ένα ΙΧ CITROEN από πίσω. Ο 33χρονος επιχειρηματίας, που επέβαινε σε ένα AUDI QUATRO, με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να εμβολίσει το πίσω όχημα και να διαφύγει. Στη συνέχεια ο εφοπλιστής ανέπτυξε ταχύτητα και έφτασε στα γραφεία της ναυτιλιακής του εταιρείας, απ’ όπου και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Κίκος Μαρτίνος είπε στις αρχές ότι τρία άτομα τα οποία έφεραν βαρύ οπλισμό,  τον σημάδεψαν, χωρίς όμως να πυροβολήσουν. Παράλληλα, με ένα άλλο αντικείμενο προσπάθησαν να σπάσουν το τζάμι του οδηγού με σκοπό να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο του για τον απαγάγουν. Ο εφοπλιστής όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατάφερε να διαφύγει και να βγει με στην πίσω πλευρά της εταιρείας. Εκεί πηδώντας έναν μανδρότοιχο μπήκε στο κτίριο .

Αυτή την ώρα, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Αττική για τον εντοπισμό των δραστών ενώ τα δύο αυτοκίνητα εντοπίστηκαν καμένα.   

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που εμβόλισε ο εφοπλιστής άρπαξε αμέσως φωτιά και έγινε στάχτη στη συμβολή των οδών Ηρακλειδών και Αιόλου στη Βούλα, ενώ το βαν βρέθηκε καμένο στη Βάρη στην οδό Αθηναΐδος.

Οι αρχές αναζητούν  το μέσο διαφυγής των δραστών και αυτή την ώρα έχουν στηθεί μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους της Νοτιοανατολικής Αττικής.

 

 Διαβάστε επίσης

 Φωτογραφίες από τα καμένα αυτοκίνητα της απαγωγής

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ