Το ξέσπασμα του πρώην αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού κατά του Τσίπρα

Ο Θωμάς Μάτσιος, ο περίφημος (τότε) αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού, που πριν από 20 χρόνια είχε κάνει την κατά τα άλλα ασυνάρτητη δήλωση για ποδοσφαιρικό αγώνα, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα, που τον ανέφερε στα μέσα της εβδομάδας, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε το όνομα και την τότε δήλωση του κ. Μάτσιου, για να στηλιτεύσει την συμπεριφορά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, για την Συνταγματική Αναθεώρηση. «Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα ψηφίσει» λέει ο Θωμάς Μάτσιος μιλώντας στο «S» της εφημερίδας Παραπολιτικά.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του», δήλωσε ο κ. Μάτσιος.

«Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια», συνέχισε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.