To ξέσπασμα του πατέρα

To ξέσπασμα του πατέρα

“Λυπηθείτε το παιδί μου” είπε ο πατέρας του 26χρονου που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γιαγιά του στην περιοχή του Πόρου Ηρακλείου και κατέρρευσε. 

Ο πατέρας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας προς το δικαστήριο “Λυπηθείτε το παιδί μου!”, ενώ το δικαστήριο διέκοψε έως ότου συνέλθει ο πατέρας. Ο ίδιος και η σύζυγός του είπαν ότι ο 26χρονος ήταν ένα ατίθασο και ζωηρό παιδί, αλλά με καλή ψυχή, ενώ η μητέρα που προηγήθηκε του πατέρα είπε ότι ο γιος της έχει κλειστό χαρακτήρα.

Ο νεαρός έμενε με τους γονείς του, ενώ περίπου τρεις μήνες πριν το τραγικό συμβάν είχε μετακομίσει στο σπίτι πάνω από αυτό της γιαγιάς του. Στην αρχή τα πήγαιναν καλά, όμως το τελευταίο διάστημα, όπως είπε η μητέρα, δεν ήθελε να είναι στο σπίτι με τη γιαγιά του, ενώ του μιλούσε απότομα.

Ο πατέρας παραδέχτηκε ότι η 85χρονη, που έπασχε από άνοια, ήταν κουραστική, καθώς είχε “μείνει” σε μια παλιά ιστορία με το γιο της που έχει φύγει από τη ζωή. Οι ενοχές χτυπούσαν την 85χρονη που θεωρούσε ότι τα δύο χρόνια που ο γιος της ήταν σε κώμα, η ίδια δεν τον βοήθησε αρκετά για να τον σώσει, ενώ επίσης είχε εμμονές, πιστεύοντας ότι τα φάρμακα που οι γιατροί του χορηγούσαν τον σκότωναν. Η ηλικιωμένη, μάλιστα, λόγω της άνοιας, συχνά μπέρδευε τον 26χρονο με το νεκρό γιο της και μιλούσε στο νεαρό σαν να ήταν ο γιος της.

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ