Το συγκινητικό “αντίο” του Μπακογιάννη στον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας

Στα 49 του χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Κώστας Μίχος, βυθίζοντας στο πένθος την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook αποχαιρέτησε τον Κώστα Μίχο, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Δύσκολα βγαίνουν οι λέξεις όταν ξυπνάς τα ξημερώματα από ένα τηλεφώνημα που σε ενημερώνει πως ένας από τους πιο στενούς σου συνεργάτες έφυγε από τη ζωή. Με βαθιά θλίψη και απέραντη συγκίνηση η οικογένεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος αποχαιρετάμε τον Κώστα Μίχο, Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, ο οποίος έφυγε από κοντά μας πρόωρα, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο Κώστας, υπήρξε για όλους μας ένας πολύτιμος συνεργάτης που πίστεψε και συνέβαλε στο όραμα για μια δυνατή και ανθρώπινη Περιφέρεια και πάνω από όλα άξιος εκπρόσωπος του λαού της Φωκίδας για την οποία μοχθούσε με ζήλο και αυταπάρνηση καθημερινά. Διακρίθηκε για το ήθος,τη μετριοπάθεια και την ευγένειά του, σε κάθε έκφανση της ζωής του.

Πάλεψε γενναία, αθόρυβα και με αξιοπρέπεια την ασθένειά του αφοσιωμένος μέχρι και την ύστατη ώρα στα καθήκοντά του. Στη σύζυγό του Νικολέτα και τα παιδιά του Δήμητρα και Νίκο, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Είμαστε υπερήφανοι που τον γνωρίσαμε και μας τίμησε με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Απειλεί θεούς και δαίμονες – Τι λέει ο “δεσπότης” με το κόκκινο ράσο

Η όμορφη σύζυγος του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων που πουλάει λουλούδια στη λαϊκή – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ