Το σπίτι του φρικτού φονικού στην Πάτρα – Οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά – ΦΩΤΟ

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος που σημειώθηκε στην Κρύα Ιτεών στην Πάτρα, όπου ένας 60χρονος οικοδόμος κατακρεούργησε με πολλαπλές μαχαιριές την 57χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε σοβαρά τον 30χρονο γιο του.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, αυτόπτες μάρτυρες αμέφεραν πως άκουσαν τα ουρλιαχτά και τις φωνές τα ξημερώματα και είδαν ξαφνικά τον γιο, ο οποίος είναι μόνιμος υπάλληλος στον Στρατό να βγαίνει και αιμόφυρτος να τους εκλιπαρεί για βοήθεια.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και έφθασε στο σπίτι της οδού Ιφίκλου, αναζητώντας τον άνδρα που είχε διαφύγει πεζός από το σημείο. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν μετά από λίγο στην είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών όπου και συνελήφθη.

Η 57χρονη υπέκυψε στα τραύματα της, ενώ ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Η ζήλια, οι μώλωπες και το τραγικό τέλος

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr ο δράστης είναι οικοδόμος στο επάγγελμα, ενώ η σύζυγός εργαζόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Πάντως όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.gr, το ζευγάρι αντιμετώπιζε ανέκαθεν προβλήματα, καθώς η άτυχη γυναίκα πολλές φορές εμφανιζόταν στην εργασία της με μώλωπες και ήταν κοινό μυστικό πως ο σύζυγός της τη χτυπούσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις τοπικές αρχές.

ΠΗΓΗ: Tempo24.gr

Διαβάστε επίσης

Οικοδόμος ο φερόμενος δολοφόνος της Πάτρας – Κοινό μυστικό οι καυγάδες

Δεν έχει τέλος η φρίκη στην Πάτρα – Μαχαίρωσε τον γιο του την ώρα που κοιμόταν

Έγκλημα σοκ – Κατακρεούργησε τη γυναίκα του και μαχαίρωσε τον γιο του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ