Το σπαρακτικό ξέσπασμα της μάνας της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα στη Νάξο: Δεν τη θέλω τώρα τη ζωή μου – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 4χρονο κοριτσάκι στη Νάξο, καθώς πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου που εργαζόταν η μητέρα του. Η γυναίκα το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά γιατί δεν είχε πού να το αφήσει.

«Μου έφυγε λίγο. Δεν την πρόλαβα… Δεν κατάλαβα, πήγα να πάρω το παιδί μου… Δεν την θέλω τώρα τη ζωή μου», είπε η μητέρα της 4χρονης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, η μητέρα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου και σιδέρωνε ρούχα όταν κάποια στιγμή έχασε από τα μάτια της την μικρή της κόρη. Σε κατάσταση σοκ άρχισε να την αναζητά και δυστυχώς την βρήκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου έχοντας χάσει τις αισθήσεις της. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Το άψυχο κορμάκι του παιδιού μεταφέρεται σήμερα στην Αθήνα για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι η μητέρα της 4χρονης πριν από ένα χρόνο, είχε χάσει και την αδελφή της σύμφωνα με την εκπομπή tatiana live.

Συγκλονιστικά είναι και τα λόγια του πατέρα της άτυχης 4χρονης.

«Έκανε βόλτες το παιδάκι, σκόνταψε και έπεσε μέσα στην πισίνα… Γλίστρησε και πήγε να το βγάλει και δε μπορούσε να το βγάλει. Αυτό είχαμε. Το αγγελούδι μου. Αυτό μου έδωσε ο Θεός και μου το πήρε…».

Δείτε το βίντεο από το Ε:

ΠΗΓΗ: Ε

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ