Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών για το θάνατο των αστυνομικών

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών για το θάνατο των αστυνομικών

 

Τα θερμά της συλλυπητήρια μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής για το χαμό των δύο αστυνομικών σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.  Μεταξύ άλλων το Σωματείο αναφέρει πως «Ο Δημήτρης ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά από σήμερα θα μας προστατεύει όλους με την ψυχή του και θα μας  ενδυναμώνει με το παράδειγμα της ζωής του».

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση.

 

«Για ακόμη μια φορά για ακόμη έναν  συνάδελφο το καθήκον του επεφύλαξε την ακροτελεύτια πράξη της ζωής του, στερώντας από την κοινωνία τον φύλακα άγγελό της, στερώντας από την αστυνομία τον άξιο αστυνομικό και συνάδελφο, στερώντας από την οικογένεια του τον πατέρα, τον γιό, τον σύζυγο.

 Ο Δημήτρης ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά από σήμερα θα μας προστατεύει όλους με την ψυχή του και θα μας  ενδυναμώνει με το παράδειγμα της ζωής του.

Δυστυχώς η αποφράδα σημερινή ημέρα  δεν ολοκληρώθηκε με τον θάνατο του Δημήτρη αλλά πρόσθεσε κι έναν ακόμη συνάδελφο αστυνομικό, θύμα του πολύνεκρου τροχαίου στην Πέτρου Ράλλη. Ακόμη  δεν είναι γνωστά τα στοιχεία του δευτέρου συναδέλφου.

Η στήριξη των οικογενειών των συναδέλφων είναι η ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας και όλων μας, το ΣΕΦΕΑΑ  εύχεται καλό κατευόδιο για τους αποδημήσαντες Συναδέλφους, θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες στους,  δύναμη και καρτερία να ζήσουν χωρίς τους ανθρώπους τους.

Τον Δημήτρη θα συνοδεύσουμε στο κοιμητήριο της Καλλιθέας αύριο στις 14:00». 

 

Διαβάστε επίσης.

 

Νεκρός  αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Το μήνυμα του Κικίλια για τον θάνατο του αστυνομικού της ΔΙΑΣ

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου υποστηρίζει ότι πάσχει από επιληψία

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Τραγωδία με νεκρούς στην Π.Ράλλη

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ